ارتش اسرائیل در حال پیشروی به مناطق روستایی درعا و قنیطره است درخواست سناتور‌های آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد

سفر ضد ایرانی دستیار وزیر خارجه آمریکا به تل‌آویو

سفر ضد ایرانی دستیار وزیر خارجه آمریکا به تل‌آویو دستیار وزیر خارجه آمریکا در امور خاور نزدیک، از ۲۷ خرداد تا ۴ تیر ماه به فلسطین اشغالی، کرانه باختری و اردن سفر می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۶ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 18
کد خبر: ۱۸۹۸۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه رایزنی‌های ضد ایرانی مقام‌های آمریکایی و رژیم صهیونیستی قرار است معاون وزیر خارجه واشنگتن طی هفته جاری به تل‌آویو سفر و علیه تهران رایزنی کند.

 

در شرایطی که اخیرا لغو سفر آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا به فلسطین اشغالی خبرساز شده بود، قرار است معاون او در سفری دوره‌ای با مقام‌های رژیم صهیونیستی، تشکیلات خودگردان فلسطین و اردن دیدار کند.

 

«باربارا لیف» دستیار وزیر خارجه آمریکا در امور خاور نزدیک از هفدهم تا ۲۴ ژوئیه (۲۷ خرداد تا ۳ تیر) به فلسطین اشغالی سفر می‌کند و همچنین از ۲۴ تا ۲۵ ژوئن (۳ تا ۴ تیر) به اردن می‌رود.

 

بنا بر اعلام وزارت خارجه آمریکا، او در فلسطین اشغالی با رهبران ارشد سیاسی و نظامی رژیم صهیونیستی «درباره زمینه‌های مورد علاقه دوجانبه، از جمله گسترش و تعمیق ادغام اسرائیل در خاورمیانه و محدود کردن رفتار ثبات‌زدای ایران گفت‌و‌گو می‌کند».

 

به ادعای واشنگتن، دستیار وزیر خارجه آمریکا در دیدار با رهبران تشکیلات خودگردان فلسطین در رام الله قرار است درباره «موضوعات اولویت دار در روابط ایالات متحده و فلسطین، از جمله تلاش‌های ایالات متحده برای حمایت از مردم فلسطین گفت‌و‌گو کند».

 

باربارا لیف در سفر به اردن هم در نظر دارد که با مقام‌های ارشد این کشور درباره موضوعات دوجانبه مشترک و اولویت‌های منطقه‌ای به رایزنی بپردازد.


سفر دستیار وزیر خارجه آمریکا به منطقه در شرایطی انجام می‌گیرد که آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا چندی قبل سفر به فلسطین اشغالی را لغو کرده بود.

 

اواسط خرداد ماه بود که رسانه‌های رژیم صهیونیستی خبر داد که آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا سفر برنامه‌ریزی شده خود به فلسطین اشغالی را لغو کرد.

 

مقامات آمریکایی اما گزارش‌ها درباره لغو سفر بلینکن را کم‌اهمیت جلوه داده و می‌گویند با اینکه این سفر در نظر گرفته شده بود اما هرگز از مرحله برنامه‌ریزی فراتر نرفت.

 

پیش از این شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی گزارش داده بود «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم منتظر دعوت «جو بایدن» از او برای سفر به آمریکا بوده و تا آن زمان اجازه سفر هیچ یک از وزرای خود به واشنگتن را نمی‌دهد.

 

به رغم این تحولات، «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی پنجشنبه هفته گذشته با لوید آستین وزیر دفاع آمریکا در بلژیک ایران گفت‌‌و‌گو کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار